KW - /
SCH -

Over csh

Christian Surfers Holland is in de eerste plaats een netwerk van surfende christenen. We delen dezelfde passie voor Jezus en de zee met elkaar en willen dit ook graag delen met anderen. Zo zijn we als het ware een brug tussen strand en kerk.

We willen ons inzetten om op verschillende manieren een positieve bijdrage te leveren in de Nederlandse surfscene. We helpen mee op HSA wedstrijden. We beleggen avonden waar we de Bijbel induiken, of een gastspreker komt langs om ons meer te vertellen over het leven met God. We organiseren filmavonden, surfles, surftrips, internationale conferenties etc.

Surf

En natuurlijk pakken we regelmatig met elkaar wat golven!

Christian Surfers biedt de mogelijkheid om te connecten met andere christelijke surfers of meer te weten te komen over Jezus.

We doen dit niet alleen en zijn ook geen ‘surfers kerk’. We werken samen met lokale kerken en waar mogelijk ook met andere organisaties. Op dit moment is Christian Surfers vooral actief in Scheveningen en Katwijk. Verder is Christian Surfers als internationale organisatie in veel landen actief. Kijk ook eens op www.christiansurfers.net.

Mocht je een keer langs willen komen in Katwijk of Scheveningen, dan kan dat natuurlijk!