KW - /
SCH -
CSUK National Gathering

CSUK National Gathering

20 - 24 juni 2019: Kamperen, surfen en God aanbidden in Engeland

CS UK maakt zich op voor hun jaarlijkse bijeenkomst: the CSUK Gathering. De gathering wordt gehouden tijdens het 4de weekend van juni in Polzeath. En wij mogen ook komen!

We vertrekken vroeg in de avond op donderdag 20 juni en komen 'savonds op maandag 24 juni weer thuis. Kosten voor het weekend zijn ca. 200 euro.

De inschrijving is gesloten, maar mocht je toch nog graag mee willen, geef je dan alsnog op via het aanmeldformulier! We zetten jou dan op de wachtlijst, wellicht komt er een plekje vrij!

Thuis gebleven, maar toch een beetje meemaken van de CSUK Gathering? Volg ons op Instagram!

Wat leuk dat je mee gaat naar de Christian Surfers UK National Gathering. De kosten voor het weekend (donderdagavond - maandagavond) bedragen €200,00. Eventuele extra kosten voor een extra week worden later bepaald.

De busjes zitten vol, maar mocht je toch nog graag mee willen, geef je dan alsnog op! We zetten jou dan op de wachtlijst, wellicht komt er een plekje vrij!

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Lennard van der Plas voor meer informatie.

Lennard van der Plas

Lennard van der Plas
info@christiansurfers.nl
Ik ben Lennard van der Plas, 24 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Ik ben christelijk opgevoed dus God is in mijn leven nooit een onbekende geweest. In 2017 heb ik mij laten dopen tijdens de Christian Surfers UK Gathering. Bij Christian Surfers voel ik me super op mijn gemakt waardoor ik veel ben gaan ontdekken over God en mijzelf. De surftrips en avonden met een hoop grappen maken dit nog veel leuker dan ik jullie kan vertellen...;-)