KW - /
SCH -
SurfXperience

SurfXperience

Surfen voor het goede doel. Dat is de SurfXperience!

Jij leert surfen en wij halen geld op voor mensen in nood, dat is het idee...

De surflessen worden georganiseerd op zaterdag 14 september 2019 door Christian Surfers Holland en Surfschool Katwijk en zijn bedoeld voor iedereen die altijd al eens heeft willen proberen te surfen. Een kinderpartijtje, een familieuitje of je bent de enige waaghals in je omgeving die zich opgeeft, het kan allemaal.

De kosten voor de surflessen zijn 15 euro voor kinderen t/m 12 jaar en 20 euro voor 13 jaar en ouder.

Belangrijk detail: deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.


Meedoen? Geef je op via het aanmeldformulier.

Het doel in 2019: La Red

In samenwerking met Groundswell Aid hebben we een mooi project gevonden om voor te sparen: La Red in El Salvador. Deze organisatie zet zich al jaren in voor een beter leven voor de armen in plaatsen langs de kust. Dit doen ze door het verbeteren van de infrastructuur, het geven van onderwijs en een positiviteit te brengen in een uitzichtloze situaties. Zo geven zij bijvoorbeeld surflessen aan locals om hen te laten groeien in doorzettingsvermogen en discipline en hen zo uit het criminele circuit te houden. Meer informatie over dit project vind je op Groundswell Aid.
Meedoen? Geef je op via het aanmeldformulier.

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Lennard van der Plas voor meer informatie.

Lennard van der Plas

Lennard van der Plas
info@christiansurfers.nl
Ik ben Lennard van der Plas, 24 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Ik ben christelijk opgevoed dus God is in mijn leven nooit een onbekende geweest. In 2017 heb ik mij laten dopen tijdens de Christian Surfers UK Gathering. Bij Christian Surfers voel ik me super op mijn gemakt waardoor ik veel ben gaan ontdekken over God en mijzelf. De surftrips en avonden met een hoop grappen maken dit nog veel leuker dan ik jullie kan vertellen...;-)