KW - /
SCH -
Surf Xperience

Surf Xperience

Jij leert surfen en Aleph Surf kan een verschil maken in Zuid - Afrika!

Surfen voor het goede doel! Op zaterdag 16 september 2017 kan het tijdens de Christian Surfers SurfXperience! Na een uitgebreide theorieles ga je met professionele instructeurs het water in om te surfen. De surfles inclusief theorie duurt ongeveer 1,5 uur en kost €20,00. Iedereen vanaf 8 jaar en in het bezit van zwemdiploma kan meedoen. Bij het opgeven graag even aangeven of je in de ochtend om middag wilt surfen. We laten je vervolgens per mail weten hoe laat je bent ingedeeld. 

Locatie: Surfschool Katwijk, Boulevard Zeezijde 9, Katwijk

Meedoen? Geef je dan snel op via de knop Aanmelden!

Voor vragen kun je een mail sturen aan info@christiansurfers.nl.

Over Aleph Surf

Aleph Surf maakt een verschil in de samenleving door kansarme kinderen te leren surfen. Aleph Surf begeleidt deze kinderen op school en helpt ze met discipline, huiswerkbegeleiding en toewijding aan school. Op deze manier stimuleren ze kinderen de middelbare school af te maken en te gaan studeren. Daarnaast leren de kinderen en studenten dat God van hen houdt en leren ze hoe ze met respect met elkaar om moeten gaan. 

Naast hun werk onder de jeugd creëert Aleph werkplekken door lokale vrouwen op te leiden en kleding te laten maken tegen een goed salaris.

                                                

Formulier openen in volledig venster

Eventuele vragen of opmerkingen info@christiansurfers.nl.

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Jaap Schoneveld voor meer informatie.

Jaap Schoneveld

Jaap Schoneveld
jaap@christiansurfers.nl
Opgegroeid op het strand en door vader geïnfecteerd met het surf virus. Door beide ouders de onuitputtelijke liefde van de Heere bijgebracht. Organiseert nu de Bunkeravonden (Bijbelstudies) in Katwijk en surftripjes