KW - /
SCH -
SurfXperience

SurfXperience

Surfen voor het goede doel. Dat is de SurfXperience!

september 2017 - Het regende. Het waaide. Maar....er waren golven! En dat is het belangrijkste! 

Leer surfen en geld ophalen voor mensen in nood, dat is het idee. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor Aleph Surf in Zuid-Afrika en Tanzania. 

Zo'n 60 deelnemers hebben de wilde baren van de Noordzee getrotseerd. Omdat de zee best onstuimig was, hebben de jongste deelnemers het golfsurfen even voorbij laten gaan  en hebben zij heel veel plezier gehad met een bodyboardje in de branding. 

Van taarten tot de locatie, van T-shirts tot de surfmaterialen: alles was gesponsord. Daardoor kunnen we het gehele bedrag van €1350,00 overmaken aan Aleph Surf! Wat een zegen! Daar zijn we heel dankbaar voor!

Houd de site in de gaten voor de SurfXperience 2018!


Het doel in 2017:  Aleph Surf

Aleph Surf maakt een verschil in de samenleving door kansarme kinderen te leren surfen. Aleph Surf begeleidt deze kinderen op school en helpt ze met discipline, huiswerkbegeleiding en toewijding aan school. Op deze manier stimuleren ze kinderen de middelbare school af te maken en te gaan studeren. Daarnaast leren de kinderen en studenten dat God van hen houdt en leren ze hoe ze met respect met elkaar om moeten gaan. 

Naast hun werk onder de jeugd creëert Aleph werkplekken door lokale vrouwen op te leiden en kleding te laten maken tegen een goed salaris.

                                                

Contact

Vragen of eventuele opmerkingen, kom in contact met Jaap Schoneveld voor meer informatie.

Jaap Schoneveld

Jaap Schoneveld
jaap@christiansurfers.nl
Opgegroeid op het strand en door vader geïnfecteerd met het surf virus. Door beide ouders de onuitputtelijke liefde van de Heere bijgebracht. Organiseert nu de Bunkeravonden (Bijbelstudies) in Katwijk en surftripjes