Christian Surfers Holland

Christian Surfers


Passie voor Jezus
Passie voor surfen

Over ons

Met een passie voor Jezus en een passie voor surfen, zijn wij toegewijd om de surf community te bereiken met het goede nieuws van Jezus Christus.

Lees meer...

Christian Surfers Agenda

CS agenda

CS Intro Filmpje

CS intro

Nederlandse en Belgische surfers kennis laten maken met het Woord van God, dat is het doel dat Christian Surfers Holland voor ogen heeft met de Surfbijbel.


De Surfbijbel is het Nieuwe Testament, in de laagdrempelige vertaling van Het Boek, aangevuld met getuigenissen van bekende nationale en internationale surfers, zoals Bethany Hamilton, Suzanne Vermeer, CJ Hobgood en Gerco Kuijt, waarin zij vertellen over Wie God voor hen is. De studie van Britt Merrick die ook opgenomen is in de Surfbijbel geeft vanuit Bijbels perspectief tips & tricks voor hoe om te gaan met dagelijkse dilemma's die herkenbaar zijn voor iedereen.Omdat we de Surfbijbel gratis weggeven, kun je er maximaal 2 bestellen. Wil je er toch meer hebben, stuur dan even een mailtje naar surfbijbel@christiansurfers.nl.

Surfbijbel bestellen

Naast de verzendkosten van €4,00 willen we je vragen om een vrijwillige donatie te doen om de onkosten te dekken.

*Alle velden zijn verplicht

Uw naam

Uw emailadres

Straatnaam & huisnummer

Postcode & plaatsnaam

Aantal bijbels:Mightier than the thunders of the great waters, mightier than the breakers of the sea, The LORD on high is mighty! Psalm 93:4